Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Letná účinná diéta

Tipy diét / 24. 5. 2021

Letná účinná diéta je 21-dňový program, ktorý sme pre teba pripravili špeciálne na tohtoročné letné obdobie. V tomto článku zistíš, ako vlastne vyzerá a najmä ako ti dokáže pomôcť...

Letná účinná diéta

Po dlhých mesiacoch v izolácii a s obmedzenými možnosťami športovania či všeobecne pohybu mnohí z nás zistili, že nie sú v takej kondícii, ako by si pred letnými dovolenkami a leňošením na plážach predstavovali.

Keďže sa letné obdobie naozaj nezadržateľne blíži a času nie je nazvyš, vytvorili sme pre teba riešenie, ktoré ti čo najefektívnejšie pomôže s chudnutím na leto a zároveň neohrozí tvoje zdravie. Výsledkom našej snahy je špeciálna diéta na leto, kombinujúca tie najlepšie benefity 7-dňového Detoxu Ideál a Turbodiéty.

detox krabičková strava easydiet

Prečo práve toto spojenie?

Letná účinná diéta začína už spomínaným 7-dňovým detoxikačným programom. Detox je spúšťačom množstva procesov v organizme a ideálnou prípravou na intenzívne chudnutie. Hoci sám o sebe neprináša výrazný úbytok na váhe, zbavuje telo nadbytočnej vody, odľahčuje trávenie a optimalizuje pH organizmu. 

krabičková strava detox ideál easydiet

7-dňový Detox Ideál ťa nabije energiou a zbaví všetkých zvyškov toxických látok, ako napríklad ťažkých kovov či nikotínu, ktoré telo dovtedy nestihlo samo odbúrať.

Po detoxikačnej kúre prichádza na rad samotné chudnutie. To zabezpečuje Turbodiéta - rýchla diéta, ktorá je postavená na zníženom príjme sacharidov, avšak s dostatkom bielkovín i vitamínov a minerálov, aby telo nestrácalo zbytočne svaly a neoslabila sa jeho imunita. 

Vzhľadom na znížený objem stravy v tejto diéte odporúčame jej trvanie v maximálnej dĺžke 14 dní. Počas týchto 2 týždňov dokážete schudnúť až 5 kg a výrazne tak upraviť svoju váhu i vzhľad! Zmenu však spozoruješ nielen navonok - budeš sa cítiť celkovo lepšie, zdravšie a pripravenejšie na letné dovolenkovanie. 

piesková pláž, more, nohy od piesku

Po absolvovaní tohto špeciálneho 21-dňového letného programu odporúčame pokračovať s jedným z našich klasických programov a vyhnúť sa tak jo-jo efektu spojenému s návratom do starých koľají. 

Ak sa rozhodneš pokračovať ďalej samostatne, určite nezabudni aspoň na naše tipy a rady k letnému stravovaniu, ktoré sme pre teba spísali v tomto článku.

facebook-icon