Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

6 VÝHOD STRAVOVANIA S EASYDIET

Tipy diét / 6. 4. 2021

Věděl/a si, že vařením stráví každý člověk v průměru více než 2 roky svého života? Tento čas by si zřejmě věděl / a využít i jinak, no ne? Pokud chceš ušetřit čas v kuchyni, krabičková dieta ti určitě pomůže.

6 VÝHOD STRAVOVANIA S EASYDIET

Pohodlie a jednoduchosť ti však dokáže priniesť každá. My ti chceme ukázať, že naša krabičková diéta poskytuje vysoký štandard a výhody v každom ohľade. Tu je 6 najdôležitejších:

Vždy čerstvá strava

Našu stravu pripravujeme v najlepších profesionálnych konvektomatoch Rational, ktoré v maximálnej miere zanechávajú všetky živiny v jedlách. Hotové jedlá nezmrazené, ale šokovo zachladzujeme, a následne ich prevážame špeciálnymi chladiarenskými autami. Máš istotu, že tvoja strava bola pripravená až tesne predtým, ako sme ti ju doručili a zachovala si tak maximálnu čerstvosť a taktiež skvelú chuť a teplotu.

Len lokálne potraviny

Vieme veľmi dobre, že kvalitná strava vyžaduje kvalitné suroviny. Používame preto výlučne lokálne potraviny a suroviny z overených zdrojov, od lokálnych farmárov a producentov. Nevyužívame polotovary, ale všetky potraviny vlastnoručne pripravujeme a varíme. Nemusíš sa tak obávať rôznych umelých prísad či nezdravých É-čiek.

Rozmanitý jedálniček

Už dávno neplatí, že zdravá strava musí byť nudná a jednotvárna. Každý náš program tvorí desiatky rôznych receptov, pričom neustále tvoríme nové. Ani počas 3-mesačného programu sa tak nestane, že by si dostal/a 2x ten istý recept.

Jedlá od šéfkuchárov

Každý náš pokrm je dielom skúsených a oceňovaných šéfkuchárov, vďaka čomu si aj v pohodlí domova budeš môcť vychutnať vždy výnimočné a zaujímavé chute. S každou našou diétou objavíš nové recepty a zároveň zistíš, že aj tie klasické môžu mať stále šmrnc a priniesť kulinársky zážitok.

Stravovanie na každý deň

S nami nemusíš len chudnúť. Pripravujeme výživnú a zdravú stravu aj pre profesionálnych športovcov, diabetikov, vegetariánov či ľudí s alergiami. Nemáš čas alebo jednoducho nechceš stále variť? S nami sa môžeš stravovať každý deň. Bez nechceného chudnutia či priberania, bez varenia a samozrejme aj bez starostí. Len otvoríš krabičku a... dobrú chuť!

Ekologické balenie

Myslíme nielen na zdravie našich klientov, ale aj prírody. Každý pokrm preto môžeš mať v špeciálnom ekologickom balení, ktoré zanecháva až o 25% menšiu uhlíkovú stopu ako štandardné bioplasty. Navyše, keď sa zmení situácia s covidom, všetky použité krabičky nám môžeš vrátiť a my sa už postaráme o ich šetrnú a ekologickú likvidáciu.

BONUS: Sme odborníci aj na detox

Prirodzená a zdravá očista je skvelým spôsobom ako pomôcť svojmu tráveniu, nakopnúť oslabenú imunitu a obnoviť krásu svojej pokožky. Či už hľadáš džúsový detox alebo očistu pomocou pevnej stravy, poskytneme ti bohaté skúsenosti a kvalitnú stravu, ktorá sa postará o dôkladnú detoxikáciu celého tela.

facebook-icon