Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Prečo je krabičková diéta moja najobľúbenejšia

Tipy diét / 14. 11. 2018

Prečo je krabičková diéta moja najobľúbenejšia alebo 10naj krabičkovej diéty.

Prečo je krabičková diéta moja najobľúbenejšia

Mala som počas víkendu čas. Hrozné: Stihli sme totiž s mužom vyberať letnú dovolenku. A tak som dostala „skvelý“ nápad! Vyskúšať si plavky L. Moja rada nerobte to teraz! Najskôr na sebe trošku popracujte, začnite sa stravovať diétne a pridajte brušáky. Že nemáte čas na to, aby ste vymýšľali, čo zjesť? Dobrá správa je, že máte ešte dosť času vrhnúť sa na vyváženú stravu v krabičkách! Krabičková diéta, je už roky nielen moja najobľúbenejšia diéta. Prečo?

  1. Pretože do leta môžem mať vďaka nej postavu ako lusk! Pokojne môže ísť dolu aj šesť, dokonca aj osem kíl. A už sa nevrátia!
  2. Pretože aj keď si vyberiem krabičkovú diétu s cieľom schudnúť, nehladujem. Mám pocit, že jem vlastne od rána do večera, krabičky totiž otváram až päťkrát denne!
  3. Pravidelným jedením správnych potravín, ktoré mi zostavili na mieru odborníci, sa zrýchli môj priškrtený a zlenivený metabolizmus. A tak výsledky uvidím skutočne rýchlo!
  4. Pretože mi každý deň pred dverami domu pristanú skvelé, chutné jedlá pripravené podľa receptúr špičkových kuchárov.
  5. Pretože už si nemusím lámať hlavu nad tým, koľko kalórií som zjedla, koľko ešte mám zjesť a či som to na obed neprešvihla s väčšou porciou.
  6. Pretože mám záruku, že vkladám do úst kvalitné jedlá, uvarené z lokálnych a čerstvých surovín.
  7. Pretože nemusím pre seba variť a ani nakupovať potraviny! Nemusím sa oblúkom vyhýbať regálom plným sladkostí, ani regálom plným chipsov a ani regálom plným maslového bieleho pečiva.
  8. Pretože s krabičkami môžem ísť počas dňa kamkoľvek a neprepadne ma hlaďák. Môžem ísť s nimi aj do fitka a pochváliť sa, že už ma netrápi, čo budem jesť na večeru po cvičení, aby som nepribrala naspäť to, čo počas hopsania a funenia krvopotne spálim.
  9. Pretože, keď večer zazvoní pred mojimi dverami kuriér z krabičkovej diéty, s radosťou si jedlo poprezerám a konečne sa teším na to, čo budem na druhý deň jesť a pritom chudnúúúúúť!
  10. Pretože, keď sa po mesiaci a pol krabičkovej diéty odvážim opäť si obliecť plavky určené na letnú dovolenku, budem žiariť spokojnosťou a sebavedomím!

BMI KALKULAČKA

Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!

Vypočítať veľkosť porcie

ROVNO K OBJEDNÁVKE

Už ste si vybrali svojho favorita?
Nestrácajte čas a KLIKNITE!

Rýchla objednávka
facebook-icon