Potrebujete poradiť? Kontaktujte náš tím cez chat alebo na 0915 33 00 33. Podporujeme vás už viac ako 15 rokov.

Košík je prázdny

Hríbový paprikáš

18. 6. 2020

Nové recepty EASY PEASY pre krabičkovú diétu EASYDIET. Vychutnajte si zdravé, chutné a originálne recepty od kuchárskej elity. V kuchyni kraľuje Dandy Hrivňák.

Hríbový paprikáš

Obsah

Čo budeme potrebovať

Na 4 porcie á 200 g

  • 1 ks pór 300 g
  • šampiňóny 200 g
  • hliva ustricová 300 g
  • cottage syr 100 ml
  • smotana na varenie
  • rasca mletá
  • mletá červená paprika
  • mleté čierne korenie*
  • kurkuma
  • citrónová šťava
  • soľ

Postup

V hrnci si na troške vody orestujeme pór nakrájaný na tenké pásiky. Šampiňóny očistíme a spolu s hlivou nakrájame na tenké plátky. Pridáme do hrnca a restujeme, kým nepustia šťavu.

Pridáme koreniny, podlejeme vodou a dusíme približne 5 minút. Cottage syr rozmiešame s vidličkou spolu so smotanou a vylejeme do hrnca. Necháme krátko prejsť varom a podľa potreby dochutíme. Podávame s bezlepkovými cestovinami alebo haluškami.

hliva, šampióny, pór, červená paprika, koreniny   

Hliva, šampióny, pór, červená paprika, koreniny

Ak sa vám obsah páči, zdieľajte

arrow-up