Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Hríbový paprikáš

Recepty / 18. 6. 2020

Nové recepty EASY PEASY pre krabičkovú diétu EASYDIET. Vychutnajte si zdravé, chutné a originálne recepty od kuchárskej elity. V kuchyni kraľuje Dandy Hrivňák.

Hríbový paprikáš

Čo budeme potrebovať

Na 4 porcie á 200 g

  • 1 ks pór 300 g
  • šampiňóny 200 g
  • hliva ustricová 300 g
  • cottage syr 100 ml
  • smotana na varenie
  • rasca mletá
  • mletá červená paprika
  • mleté čierne korenie*
  • kurkuma
  • citrónová šťava
  • soľ

Postup

V hrnci si na troške vody orestujeme pór nakrájaný na tenké pásiky. Šampiňóny očistíme a spolu s hlivou nakrájame na tenké plátky. Pridáme do hrnca a restujeme, kým nepustia šťavu.

Pridáme koreniny, podlejeme vodou a dusíme približne 5 minút. Cottage syr rozmiešame s vidličkou spolu so smotanou a vylejeme do hrnca. Necháme krátko prejsť varom a podľa potreby dochutíme. Podávame s bezlepkovými cestovinami alebo haluškami.

hliva, šampióny, pór, červená paprika, koreniny   

Hliva, šampióny, pór, červená paprika, koreniny

facebook-icon