Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Pšeno s purpurovou fazuľou a sušenými rajčinami, šalát z červenej kapusty s pórikom

Recepty / 20. 7. 2020

Nové recepty EASY PEASY pre krabičkovú diétu EASYDIET. Vychutnajte si zdravé, chutné a originálne recepty od kuchárskej elity. V kuchyni kraľuje Dandy Hrivňák.

Pšeno s purpurovou fazuľou a sušenými rajčinami, šalát z červenej kapusty s pórikom

Čo budeme potrebovať

  • Pšeno
  • Fazuľa purpurová
  • Cuketa
  • Žltá paprika
  • Olivovýolej
  • Červená cibuľa
  • Petržlenová vňať
  • Drvené paradajky
  • Passata
  • Trstinový cukor
  • Cesnak
  • Oregano
  • Citrón

Postup

Fazuľu namočíme a uvaríme. Pšeno uvaríme, aby bolo sypké a nie zlepené. Červenú cibuľu speníme a pridáme papriku, potom chutné drvené paradajky a passatu, cesnak, cukor a oregano. Povaríme. Na záver pridáme cuketu na kocky, uvarenú fazuľu, pšeno a všetko premiešame. Na záver posypeme petržlenovou vňaťou. A pridáme mesiačik citróna na vrch.

facebook-icon