Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

6 výhod Easydiet krabičkovej diéty

Tipy diét / 21. 11. 2020

Vedel/a si že človek strávi priemerne viac než 2 roky svojho života varením? Určite aj tebe napadlo hneď niekoľko spôsobov, ako by sa dala táto doba využiť. Oddych, tréning či iné hobby alebo zábava - tomu všetkému sa môžeš v pokoji venovať, ak si zvolíš ten správny spôsob stravovania.

6 výhod Easydiet krabičkovej diéty

Veru, ušetrený čas je jednou z najcennejších vlastností krabičkovej diéty. Žiadne zdĺhavé varenie či nakupovanie potravín. Stačí otvoriť a jesť. To však nie je všetko. Krabičková diéta, minimálne tá naša, má aj niekoľko ďalších výhod ako napríklad:

  • je rozmanitá
  • je chutná
  • je zdravá
  • je pohodlná
  • je motivujúca

Rozmanitá, zdravá, chutná? Krabičková diéta?!

Už dávno neplatí, že krabičková diéta musí byť jednotvárna a nudná. Každý náš program tvoria desiatky rôznych receptov, ktoré neustále obmieňame. Máš tak istotu, že strava bude počas celého programu pestrá a len tak ťa neomrzí. Presvedčiť sa o tom môžeš aj prostredníctvom nášho aktuálneho jedálnička.

krabičková déta, zdravá strava v  krabičke

Každý recept navyše pochádza z dielne profesionálnych šéfkuchárov s bohatými skúsenosťami zo špičkových reštaurácií. S našimi programami tak nielenže dosahuješ svoje ciele, ale taktiež aj neustále objavuješ nové chute ukryté v domácich i exotických receptoch.

Spoľahnúť sa môžeš aj na maximálnu čerstvosťkvalitu všetkých surovín, ktoré získavame výhradne od lokálnych výrobcov a pestovateľov. Dbáme na celý proces prípravy, na množstvo kalórií v každej jednej porcii i na správny pomer makroživín a mikroživín. Máš tak istotu, že tvoja strava je vyváženázdravá.

Bonusy krabičkovej diéty

Zdravá, chutná či rozmanitá môže byť samozrejme aj bežná strava. S krabičkovou diétou však naviac získaš aj motiváciu, ktorá ti pomôže spraviť aj ďalšie kroky na ceste k tvojmu vytúženému cieľu. Navyše, vďaka dostatku energie počas celého dňa bude akýkoľvek pohyb či cvičenie ešte o čosi jednoduchšie a príjemnejšie.

V neposlednom rade tu máme pohodlie - ušetrený čas i energiu môžeš venovať úplne iným aktivitám. Až 5x denne si pritom môžeš užívať špičkové jedlá, ktoré sa kvalitou, pestrosťou i chuťou vyrovnajú akejkoľvek inej diéte či bežnej strave.

...a čo ešte?

Našu diétu vymýšľame, plánujeme a tvoríme tak, aby bola naozaj easy. Vieme však, že aj napriek tomu nemusí byť po chuti každému. Naozaj výživné veci preto vytvárame aj online a úplne zadarmo. Dostupné pre všetkých, ktorí majú záujem o zdravé stravovanie a zdravý životný štýl.

Stačí, ak nás začneš odberať.

Zdroj: https://www.dobrenoviny.sk/c/74349/kolko-casu-v-zivote-stravime-kazdodennymi-aktivitami-

facebook-icon