Jedálniček

Kategórie
 
 
 
 
 
Jedálniček
12. 8. 2019 - 18. 8. 2019
Jedálniček krabičkovej diéty aktualizujeme vždy v pondelok.
 
 

Klasik

Gurmán

Fitbody

 
 
Klasik - 3. týždeň

Pondelok

Raňajky:
Pohánková kaša so slivkami
Desiata:
Zelerová polievka s jablkami a karí
Obed:
Hydinový burger s cícerom a farebným coleslaw šalátom
Olovrant:
Ovocný tvaroh s marhuľovým pyré
Večera:
Gnocchi s listovým špenátom a paradajkovou omáčkou, parmezán
Ener.:  4883 kJ
Biel.: 83 g
Sach.: 138 g
Tuky: 38 g

 

Utorok

Raňajky:
Tofu nátierka s údenou rybou a bylinkami, chlieb
Desiata:
Jahodové pyré s tvarohovým knedlíčkom
Obed:
Kuracie pečienky s jazmínovou ryžou
Olovrant:
Pórkovo-cícerová polievka
Večera:
Provensálsky kafiol s vajíčkom, mrkvovo-citrónový šalát
Ener.:  5244 kJ
Biel.:  56 g
Sach.:  177 g
Tuky: 42 g

 
 

Streda

Raňajky:
Biely jogurt s domácou granolou
Desiata:
Semiačková tyčinka
Obed:
Kuracie kúsky so šampiňónmi a bôbom, cviklový šalát s chrenom
Olovrant:
Mrkvovo-koriandrová polievka
Večera:
Brokolicová fašírka s ľanovými semienkami, kapustový šalát
Ener.:  4910 kJ
Biel.:  68 g
Sach.:  147 g
Tuky:  32 g


 

Štvrtok

Raňajky:
Mozaiková nátierka s celozrnným chlebom a zeleninou
Desiata:
Polievka z červenej šošovice so zeleninou
Obed:
Hovädzie varené a vínová hlávková kapusta
Olovrant:
Koláčik
Večera:
Sójové mäso so špargľovou omáčkou, zemiaky s vňaťkou
Ener.: 4755 kJ
Biel.: 99 g
Sach.: 126 g
Tuky: 24 g

 
 

Piatok

Raňajky:
Syrovo-vaječná omeleta so šunkou, celozrnný chlieb, zelenina
Desiata:
Červený a žltý melón
Obed:
Bravčové karé sous vide na ratatouille s jazmínovou ryžou
Olovrant:
Kváskový slivkový koláčik
Večera:
Dusený špenát s tvarohom, mrkvovo-zemiakové pyré
Ener.: 4837 kJ
Biel.: 86 g
Sach.: 110 g
Tuky: 51 g

 
 

Sobota

Raňajky:
Ryžovo-kokosová kaša
Desiata:
Brownie
Obed:
Morčací plátok na hubách a víne so zelerovými hranolčekmi
Olovrant:
Acidko

Večera: 

Zapekaný karfiol s brokolicou a kôprom

Ener.: 4520 kJ
Biel.: 62 g
Sach.: 140 g

Tuky: 32 g

 
 

Nedeľa

Raňajky:
Syrová nátierka s tofu, s celozrnným chlebom
Desiata:
Hrušky 
Obed:
Kuracia plnka s čalamádou
Olovrant:
Mliečna ryža
Večera:
Boršč s celozrnným ražným knuspi
Ener.:  4786 kJ
Biel.: 70 g
Sach.:  143 g
Tuky: 35 g

 
 

 
 
Gurmán - 3. týždeň

Pondelok

Raňajky:
Miešané vajíčka s bylinkami a šampiňónmi
Desiata:
Ovocie s mandľami
Obed:
Pečené kačka na kalerábovej kapuste s jablkami, viedenská knedľa
Olovrant:
Paradajková salsa s koriandrom a grissini
Večera:
Tuniakový šalát so zelenou fazuľkou a vareným vajíčkom

Ener.:  5025 kJ
Biel.: 54 g
Sach.: 100 g
Tuky: 68 g


Utorok

Raňajky:
Jabĺčkovo-hrušková ovsená kaša so škoricou a orechmi
Desiata:
Pomaranč s vanilkovou penou
Obed:
Zverinová fašírka s hubovou omáčkou s kapari, zemiaková kaša s cibuľkou
Olovrant:
Rascová polievka s vajíčkom
Večera:
Šošovicový nákyp s ančovičkami

Ener.: 5090 kJ
Biel.: 100 g
Sach.: 120 g
Tuky: 70 g


 

Streda

Raňajky:
Hydinová paštéta s kúskami mandlí a brusnicovým džemom
Desiata:
Koláč mrkvovo-tekvicový s orechmi a limetkovou penou
Obed:
Bravčová panenská sous vide s bylinkami na lúskovo-hubovom šaláte
Olovrant:
Mrkvové a uhorkové klátiky s bazalkovým dipom
Večera:
Špargľa s tartarom z lososa, jogurtový dresing

Ener.:  5348 kJ
Biel.: 73 g
Sach.: 106 g
Tuky: 65 g


 

Štvrtok

Raňajky:
Rukolová pena so zeleninou, chlieb
Desiata:
Ananás so sušeným ovocím a melónom
Obed:
Kuracie prsia zapekané s mozzarellou na cuketovom šaláte s červenou cibuľou
Olovrant:
Kukuričný krém s kokosovým mliekom a krutónmi
Večera:
Zubáč na mandľovom kréme, smotanová ryža
Ener.:  4840 kJ
Biel.: 80 g
Sach.: 101 g
Tuky: 53 g

 
 

Piatok

Raňajky:
Višne flambované v rume s musli a jogurtom
Desiata:
Tiramisu light
Obed:
Pošírovaný steak z lososa s bylinkami s jablkovo-zelerovým ragú, šafránová ryža
Olovrant:
Grissini so studenou omáčkou z modrého syra
Večera:
Jahňacie konfitované mäso na šaláte z kuskusu 
Ener.: 5768 kJ
Biel.: 86 g
Sach.: 110 g
Tuky:  60 g
 
 
Fitbody - 3. týždeň

STARTER:

Pondelok

Raňajky:
Miešané vajíčka s bylinkami a šampiňónmi, zelenina
Desiata:
Ovocie s mandľami
Obed:
Čierna ryža s dusenou brokolicou a grilovanými kuracími prsiami
Olovrant:
Tofu vanilková pena
Večera:
Tuniakový šalát so zelenou fazuľkou a vareným vajíčkom

 

Utorok

Raňajky:
Jabĺčkovo-hrušková ovsená kaša so škoricou a orechmi
Desiata:
Cottage s tvarohom a grahamovými grissinmi
Obed:
Šošovicový nákyp s ančovičkami
Olovrant:
Rascová polievka s vajíčkom
Večera:
Kurací steak prešpikovaný cesnakom na karfiolovom ragú


 

Streda

Raňajky:
Vajíčko, šunka a vlašské orechy, zelenina
Desiata:
Chia puding s kokosom a lesným ovocím
Obed:
Hovädzia fašírka, farebná ryža, rajčinovo-bazalková omáčka
Olovrant:
Bazalková nátierka s uhorkami a mrkvou
Večera:
Špargľa s tartarom z lososa a jogurtového dressingu

 


 

Štvrtok

Raňajky:
Rukolová pena so zeleninou, celozrnný chlieb
Desiata:
Banánovo-kakaová pena
Obed:
Zapekané kuracie prsia so zeleninovým šalátom
Olovrant:
Kukuričný krém s kokosovým mliekom
Večera:
Zubáč na mandľovom kréme, pečené batáty
 

 
 

Piatok

Raňajky:
Višne flambované v rume s musli a jogurtom
Desiata:
Tiramisu light
Obed:
Steak z lososa s bylinkami a jablkovo-zelerovým ragú, pórová ryža
Olovrant:
Smoothie s chia a kokosovým mliekom
Večera:
Jahňacie konfitované mäso na šaláte z kuskusu
 

BUILDER:

Pondelok

Raňajky:
Miešané vajíčka s bylin kami a šampiňónmi, zelenina
Obed:
Čierna ryža s dusenou brokolicou a grilovanými kuracími prsiami
Večera:
Tuniakový šalát so zelenou fazuľkou a vareným vajíčkom

 

Utorok

Raňajky:

Jabĺčkovo-hrušková ovsená kaša so škoricou a orechami

Obed:

Šošovicový nákyp s ančovičkami

Večera:
Kurací steak prešpikovaný cesnakom na karfiolovom ragú


 

Streda

Raňajky:
Vajíčko, šunka a vlašské orechy, zelenina
Obed:

Hovädzia fašírka, farebná ryža, rajčinovo-bazalková omáčka

Večera:
Špargľa s tartarom z lososa a jogurtového dressingu
 


 

Štvrtok

Raňajky:
Rukolová pena so zeleninou, celozrnný chlieb
Obed:
Zapekané kuracie prsia s cvikolvým pyré, zeleninový šalát
Večera:
Zubáč na mandľovom kréme, pečené batáty

 
 

Piatok

Raňajky:
Višne flambované v rume s musli a jogurtom
Obed:
Steak z lososa s bylinkami a jablkovo-zelerovým ragú, pórová ryža
Jahňacie konfitované mäso na šaláte z kuskusu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia