Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Prvých päť tipov ako nepribrať cez Vianoce

Rady pre zdravie / 4. 12. 2018

Vianoce sú čas, kedy sa zrútia všetky časové a programové štruktúry. To, na čo sme po celý rok zvyknutí je preč a ocitáme sa v inom svete. Namiesto denného režimu typu "práca cez týždeň a krátky víkend" tu máme celé dni voľna...

Prvých päť tipov ako nepribrať cez Vianoce

Vianoce sa riadia tradíciou. Tradície sa tvorili dávno, v dobe nedostatku. Aby sa dosiahla atmosféra sviatkov, používalo sa na to spravidla jedlo. Aké jedlo? Neobyčajné. Dáme na stolíky misky koláčov, slaností, dobrôt, údenín, nápoje.

V priebehu vianočných sviatkov je naše zažívanie vystavené hneď niekoľkým náročným skúškam. Konzumujeme veľké množstvo sladkých pokrmov, mäsa a ťažko stráviteľných príloh, navyše značný čas presedíme pri televíznych reláciách. Väčšina z nás tak vykročí do nového roka so zažívacími ťažkosťami a niekoľkými kilogramami váhy navyše.

ČO ROBIŤ A AKÉ LÁTKY PRIJÍMAŤ, ABY SME SA DÔSLEDKOM VIANOČNÉHO PREJEDANIA VYHLI?

1. Doplňujme vitamín B

2. Vápnik na správne trávenie

3. Vlákninu kvôli štíhlej postave

4. Pime veľa čistej neperlivej vody

5. Hýbme sa

Ak chcete mať výsledky, zoberte sviatky, ako výzvu. Ako tréning vôle. Nepodľahnite bagatelizácii, typu "výnimočne teraz môžete", "raz za rok si azda jeden koláčik dopriať môžem". Jasné, môžete. Ale musíte ho odvážiť, zapísať, až potom zjesť.

Krásne a pokojné sviatky

BMI KALKULAČKA

Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!

Vypočítať veľkosť porcie

ROVNO K OBJEDNÁVKE

Už ste si vybrali svojho favorita?
Nestrácajte čas a KLIKNITE!

Rýchla objednávka
facebook-icon