Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

3 jednoduché spôsoby ako schudnúť z rúk

Rady pre zdravie / 6. 12. 2018

Tukové zásoby na rukách pribúdajú s narastajúcim vekom u žien aj u mužov. Problémy väčšinou začínajú po 30. roku života. Ak k tomu pridáte stratu elasticity kože, dostanete paže prešpikované tukom. Zistite ako schudnúť z rúk aj vďaka týmto 3 jednoduchým spôsobom, aby ste sa tak už viac nehanbili ukazovať svoje ruky aj pred ostatnými ľuďmi.

3 jednoduché spôsoby ako schudnúť z rúk

STRAVA

Ak chcete, aby sa vaše telo začalo meniť, musíte zmeniť aj vy svoje stravovacie návyky. Prvá vec, ktorú by ste mali urobiť, je vzdať sa cukru, alkoholických a sladkých nápojov. Presmerujte pozornosť na potraviny plné bielkovín – ryby, kuracie a morčacie mäso, vajíčka a syr. Postarajte sa o dostatočné množstvo zeleniny a byliniek. Dodržiavajte pitný režim.

STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ

Teplá a studená sprcha, masáže a zábaly pomáhajú telu obnoviť pevnosť kože. Sprcha dokáže stimulovať krvné cievy, v dôsledku čoho je koža obohatená o kyslík a potrebné živiny. Masáž pomáha zbaviť sa ovisnutej kože. Kruhovými pohybmi masírujte problémové oblasti na každej ruke po dobu 15-20 minút. Na zvýšenie efektu môžete použiť aj špeciálne masážne oleje. Ovisnutej koži urýchlite jej odchod aj s pomocou zábalov na to určených.

CVIKY NA RUKY

Aby ste dodali vašim rukám krivky, nesmiete zabudnúť na fyzickú záťaž. Nájdite si na cviky každý deň aspoň chvíľku. Pozrite si nasledujúce video. Čoskoro si budete môcť dovoliť dať si na seba tričká s krátkym rukávom či topy. Ak nemáte po ruke činky, môžete použiť aj plastové fľaše naplnené vodou.

Na dosiahnutie pozitívnych výsledkov budete potrebovať váš komplexný prístup a motiváciu. Vďaka týmto trom základným pilierom to určite zvládnete aj vy. Prajeme veľa šťastia!

BMI KALKULAČKA

Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!

Vypočítať veľkosť porcie

ROVNO K OBJEDNÁVKE

Už ste si vybrali svojho favorita?
Nestrácajte čas a KLIKNITE!

Rýchla objednávka
facebook-icon