Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Caldesi & EASYDIET Low Carb Event

NOVINKY / 10. 11. 2023

Na deň šéfkuchárov prijali naše pozvanie do Prahy Giancarlo a Katie Caldesi. Charizmatickí odborníci na LOW CARB stravovanie predstavili našim hosťom tento spôsob ako životný štýl. Spolu sme varili, ochutnávali, vzdelávali sa a diskutovali.

Caldesi & EASYDIET Low Carb Event

Katie a Giancarlo Caldesi v PRAHE predstavujú trend a princípy LOW CARB stravovania.

Naša Petra strávila s dcérou Gretkou takmer rok v Anglicku. Počas tohto roka sa nie len vzdelávali, ale podarilo sa im nadviazať niekoľko zaujímavých spoluprác – na prestížnej škole varenia v srdci LONDÝNA.

Počas Petrinho pobytu v Londýne nadviazali aj krásnu spoluprácu s manželmi Caldesi, ktorí patria nielen v Anglicku medzi uznávaných odborníkov zdravého stravovania založeného na princípoch LOW CARB. Petra s Tomášom sa zúčastnili niekoľkých workshopov a prednášok v ich prestížnej škole varenia La Cucina Caldesi.

Tomáš a Petra sa učia pripravovať low carb jedlá pod vedením odborníkov z La Cucina Caldesi.

Giancarlo a Katie Caldesi

Šéfkuchár s talianskymi koreňmi Giancarlo varí s južanskou ľahkosťou, Katie je autorka knižných bestellerov o zdravom stravovaní. Poznať ich môžete aj z vlastnej TV show, ktorú vysielala stanica BBC. Giancarlo a Katie vlastnia okrem školy varenia La Cucina Caldesi aj obľúbenú sieť reštaurácií v metropole Anglicka.

V knihe The Low Carb italian kitchen od Katie a Giancarla Caldesi nájdete aj recept na lahodnú bylinkovú focacciu.

LOW CARB jako životní styl

Na deň šéfkuchárov 20.10.2023 sme pozvali inšpiratívnych manželov Caldesi do Prahy, aby v nádherných priestoroch predstavili pozvaným účastníkom trendy a princípy LOW CARB stravovania. Sme veľmi radi, že naše pozvanie prijali. Do Prahy prišli osobne po prvý krát.

Giancarlo a moderátorka TV Nova Gabriela Partyšová.

Okrem veľmi zaujímavej prezentácie sme si spoločne pod vedením Giancarla a Katie pripravili niekoľko veľmi chutných receptov:

  • Špenátové rolky s údeným lososom a smotanovým syrom
  • Baklažánové mini pizze
  • Toskánsku rozmarínovú focacciu
  • Kapustové "cestoviny" s omáčkou Amatriciana
  • Čokoládovo orechové brownies s datľami

Sledovanie trendov v zdravom stravovaní a vzdelávanie považujeme za veľmi nevyhnutné. Je pre nás dôležité pripravovať pre našich klientov čerstvé, nutrične vyvážené a chutné jedlá.

EASYDIET - LOW CARB PODĽA CALDESI

Pražský event predstavuje začiatok dlhodobej spolupráce Caldesi & EASYDIET. V priebehu najbližšieho obdobia budete mať možnosť ochutnať niektoré z lahodných a zdravých receptov podľa Caldesi ako súčasť stravovacieho programu LOW CARB.

Recepty od Giancarla a Katie budú stálou súčasťou EASYDIET LOW CARB jedálničkov. Okrem skvelých jedál sa môžete tešiť aj na recepty, tipy a novinky k LOW CARB stravovaniu z Londýna aj od nás.

Viac atmosféry z pražského eventu nájdete na našom instagrame.

Vaša EASYDIET

facebook-icon