Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Ako môže žena schudnúť efektívne a zdravo?

NOVINKY / 31. 7. 2019

Hovorí sa, že schudnúť nie je až taký problém, horšie je Váhu udržať. Niektoré ženy trápi problém aj so samotným chudnutím, niektoré užzažili takzvaný JOJO efekt, niektoré sú na začiatku cesty, niektoré už rezignovali. Prečo je to také ťažké, v čom je vlastne problém? Vieme to a máme riešenie....

Ako môže žena schudnúť efektívne a zdravo?

>>Ako môže efektívne schudnúť muž. KNIHA TU. <<

Prečo sa ženám nedarí schudnúť? 

Téma a odpovede sú jasnému každému z nás. Veľké porcie, extrémne hladovanie, málo času na varenie, málo pohybu.Veľa pohybu bez úpravy stravy, úprava stravy bez zvýšenia pohybu, geniálne spaľovane tukov, ktoré bez pohybunefungujú a ďalšie a ďalšie pokusy. Ručička na Váhe hore a dole. Nekonečná jazda na kolotoči.

Prečo chudnúť...

Či už chcete viac zefektívniť Vašu snahu zlepšiť svoje zdravie a postavu, snažíte sa zredukovať hmotnosťriešením úpravy stravovania doplnená pohybom. Asi hlavným dôvodom je zdravie. Ako však schudnúť efektívne a zdravo?

Zdravé stravovanie pre úbytok kilogramov na mieru

Cieľom našich programov EASYDIET je zbaviť Vás neželaných kilogramov a naučiť Vás, žejedine zdravá, nutrične vyvážená a pravidelná strava je správnou a dlhodobo udržateľnoucestou k štíhlejšiemu JA. Jednotlivé diétne programy sú zostavené tak, aby boli vhodnépre každého.Či už ide o vegetariána, celiatika, človeka s intoleranciou na lepok, alebo jednoducho gurmána,ktorý si potrpí na vyššiu úroveň stravovania. Okrem toho, že sa Vám s nami ručička váhy posuniedoľava, Vás aj naučíme vnímať jedlo inak a zistíte, že aj zdravé a kaloricky vyvážené jedlo Vásmôže zasýtiť... Každý z nás je jedinečný, má rozdielne ciele. Napriek tomu pre všetkýchrovnako platí, že 70-80 percent úspechu začína a končí v kuchyni.

Pre zefektívnenie Vašej snahy sme skombinovali pre Vás programy EASYDIET a  cvičebné tréningy, ktorými  dosiahnete rýchlu a trvalú zmenu.

Za 12 týždňov dosiahnete trvalé výsledky v podobe spálenia prebytočného tuku,vytvarovania kriviek a zlepšenia zdravia

Overené ľuďmi ktorých poznáte

Herec Vlado Černý, Marek Majeský moderátorka Kristína Kovešová a ďalšie známe osobnosti,ale aj obyčajní ľudia ktorým sme pomohli, sú dôkazom, že naše programy EASYDIET fungujú.

Pozrite si ich príbehy TU.

Darček k objednávke pre prvých 50 zdarma!

Dosiahnutie Vášho cieľa podporíme DARČEKOM v podobe knihy, ktorá je presnýmnávodom ako trénovať pre dosiahnutie požadovaných výsledkov. Tréningový manuál obsahuje kompletný tréningový postup od A do Z, či cvičíte doma alebo vo fitku. Začni cvičiť s POHYBOM je kompletný tréningový manuál pre ženy začiatočníčky.Zlučuje niekoľko metód tréningu publikovaných od 8 profesionálnych trénerov.

Každý z trénerov odovzdáva svoje know-how ako rýchlo a efektívne zmeniť ženskú postavu.Cieľom tréningového manuálu je spálenie prebytočných tukov, tvarovanie postavy s prioritnýmzameraním na nohy, zadok a brucho (ženské partie).To všetko v zábavnej a jednoduchej forme. Už po niekoľkých tréningoch uvádzali trénujúce citeľné a viditeľné výsledky.

Vyberte si ktorýkoľvek náš stavovací program na mesiac a knihu vám k nemu pošleme ZDARMA.Akcia plati do 31.8.2019, pre 50 objednávok. Programy TU. 

facebook-icon