Váš osobný kuchár už viac ako 13 rokov
Daniel začínal ako šéfkuchár v širšom centre Bratislavy. Jeho ambicióznosť postrehol aj niekdajší executive chef Red Monkey Group Marek Ort a bol poverený chodom talianskej reštaurácie PAPARAZZI. Po jeho boku absolvoval významné eventy akými je aj napríklad Ples v Opere.
Po pol roku fungovania na tomto poste využil možnosť sebarealizácie v hoteli Holiday Inn v Trnave. Vďaka jeho tvrdej práci a dobre zostavenému týmu sa postupne podarilo navrátiť hotelu klientelu. Tento fakt ho posunul o krok vpred a jeho služby executive chefa využívala sieť prominentných reštaurácií -Roman´s restaurants v Bratislave.
Daniel je členom Gourmet Klubu a od roku 2005 držiteľom osvedčenia Diner Amical – Confrerie de la chaine des Rotisseurs. Každoročne sa zúčastňuje na live show SLOVAK FOOD FESTIVAL. Je víťazom súťaže Incheba Gastro cup 2011, držiteľom zlatej medajle Incheba Gastro Cup 2012, rovnako držiteľom bronzu Tatranský kuchár 2012. Taktiež je absolventom kurzou Barry Callebaut 2011 v Poľsku, Barry Callebaut 2012 v Belgicku a Molecular Base v Prahe 2013.
V súčastnosti okrem práce pre EASYDIET pracuje v reštaurácii Fabrica pub na Štefánikovej ulici v Bratislave a môžeme len vrelo doporučiť.
Raňajky:
Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrnným chlebom
Desiata:
Šalát z čerstvého ovocia doplnený mätou
Obed:
Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré
Olovrant:
Slaný tvarohový koláčik
Večera:
Šalát z pohánky s jarným pórikom, hroznom a mrkvou
Raňajky:
Omeleta z váječných bielok s hráškom, čierny chlieb
Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom
Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou
Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím
Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa
Raňajky:
Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím
Desiata:
Biely jogurt s lesnými plodmi
Obed:
Pomaly dusený krk na červenom vine s celozrnnou tarhoňou
Olovrant:
Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche
Večera:
Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami
Raňajky:
Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a štvorzrnným BIO chlebom
Desiata:
Nastrúhane jablko so škoricou a orechami
Obed:
Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré
Olovrant:
Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou
Večera:
Zapekaný baklažán s paradajkami a tofu
Raňajky:
Omeleta z vaječných bielkov s hráškom, čierny chlieb
Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom
Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou
Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím
Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa
Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!