Daniel Hrivňák

Kategórie
 
 
 
 
 

Daniel Hrivňák

Executive Chef EASYDIET

Daniel začínal ako šéfkuchár v širšom centre Bratislavy. Jeho ambicióznosť postrehol aj niekdajší executive chef Red Monkey Group Marek Ort a bol poverený chodom talianskej reštaurácie PAPARAZZI. Po jeho boku absolvoval významné eventy akými je aj napríklad Ples v Opere.


Po pol roku fungovania na tomto poste využil možnosť sebarealizácie v hoteli Holiday Inn v Trnave. Vďaka jeho tvrdej práci a dobre zostavenému týmu sa postupne podarilo navrátiť hotelu klientelu. Tento fakt ho  posunul o krok vpred a  jeho služby executive chefa využívala sieť prominentných reštaurácií -Roman´s restaurants v  Bratislave.

Daniel je členom Gourmet Klubu a od roku 2005 držiteľom osvedčenia Diner Amical – Confrerie de la chaine des Rotisseurs. Každoročne sa zúčastňuje na live show SLOVAK FOOD FESTIVAL. Je víťazom súťaže Incheba Gastro cup 2011, držiteľom zlatej medajle Incheba Gastro Cup 2012, rovnako držiteľom bronzu Tatranský kuchár 2012. Taktiež je absolventom kurzou Barry Callebaut 2011 v Poľsku, Barry Callebaut 2012 v Belgicku a Molecular Base v Prahe 2013.

V súčastnosti okrem práce pre EASYDIET pracuje  v reštaurácii Fabrica pub na Štefánikovej ulici v Bratislave a môžeme len vrelo doporučiť.



 
 
Dni

Pondelok

Utorok

Streda

Štvrtok

Piatok

 
 
Piatok

Klasik

  • Raňajky: Omeleta z váječných bielok s hráškom, čierny chlieb
  • Desiata: Jogurtový nápoj s piškótom
  • Obed: Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou
  • Olovrant: Tvaroh s medom a ovocím
  • Večera: Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
Pondelok

Klasik

  • Raňajky: Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrným chlebom.
  • Desiata: Šalát z čerstvého ovocia doplnený čerstvou mätou
  • Obed: Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré
  • Olovrant: Slaný tvarohový koláčik
  • Večera: Šalát z pohánky s jarným pórikom,hroznom a mrkvou

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
Utorok

Klasik

  • Raňajky: Nátierka z pošírovaných vajec so cherry paradajkami a ražným chlebom
  • Desiata: Marinovaný banán v citrónovej štave, orechy a včelí med
  • Obed: Žltou mrkvou špikované bravčové plece podávané na pošírovanom hrášku s jasmínovou ryžou
  • Olovrant: Uvarene vajičko zo šunkou a majonézou light + knackebroat
  • Večera: Ragú z čiernej šošovice so šmakounom

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
Streda

Klasik

  • Raňajky: Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím
  • Desiata: Bieli Jogurt s lenými plodmi
  • Obed: Pomaly dusený krk na červenom vine s celozrnnou tarhoňou
  • Olovrant: Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche
  • Večera: Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
Štvrtok

Klasik

  • Raňajky: Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a 4zrnným BIO chlebom
  • Desiata: Nastrúhane jablko so škoricou a orechami
  • Obed: Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré
  • Olovrant: Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou
  • Večera: Zapekaný  baklažán s paradajkami a tofu

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia