Tomáš Bulej

Kategórie
 
 
 
 
 

Tomáš Bulej

Daniel začínal ako šéfkuchár v širšom centre Bratislavy. Jeho ambicióznosť postrehol aj niekdajší executive chef Red Monkey Group Marek Ort a bol poverený chodom talianskej reštaurácie PAPARAZZI. Po jeho boku absolvoval významné eventy akými je aj napríklad Ples v Opere.


Po pol roku fungovania na tomto poste využil možnosť sebarealizácie v hoteli Holiday Inn v Trnave. Vďaka jeho tvrdej práci a dobre zostavenému týmu sa postupne podarilo navrátiť hotelu klientelu. Tento fakt ho  posunul o krok vpred a  jeho služby executive chefa využívala sieť prominentných reštaurácií -Roman´s restaurants v  Bratislave.

Daniel je členom Gourmet Klubu a od roku 2005 držiteľom osvedčenia Diner Amical – Confrerie de la chaine des Rotisseurs. Každoročne sa zúčastňuje na live show SLOVAK FOOD FESTIVAL. Je víťazom súťaže Incheba Gastro cup 2011, držiteľom zlatej medajle Incheba Gastro Cup 2012, rovnako držiteľom bronzu Tatranský kuchár 2012. Taktiež je absolventom kurzou Barry Callebaut 2011 v Poľsku, Barry Callebaut 2012 v Belgicku a Molecular Base v Prahe 2013.

V súčasnosti jeho dráha okrem práce pre eDiétu naplno funguje vo vlatnej reštaurácii Rudolfínum pub na Štúrovej ulici v Bratislave a môžeme len vrelo doporučiť.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia