Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Prečo je krabičková diéta moja najobľúbenejšia

Tipy diét / 14. 11. 2018

Prečo je krabičková diéta moja najobľúbenejšia alebo 10naj krabičkovej diéty.

Prečo je krabičková diéta moja najobľúbenejšia

Mala som počas víkendu čas. Hrozné: Stihli sme totiž s mužom vyberať letnú dovolenku. A tak som dostala „skvelý“ nápad! Vyskúšať si plavky L. Moja rada nerobte to teraz! Najskôr na sebe trošku popracujte, začnite sa stravovať diétne a pridajte brušáky. Že nemáte čas na to, aby ste vymýšľali, čo zjesť? Dobrá správa je, že máte ešte dosť času vrhnúť sa na vyváženú stravu v krabičkách! Krabičková diéta, je už roky nielen moja najobľúbenejšia diéta. Prečo?

  • Pretože do leta môžem mať vďaka nej postavu ako lusk! Pokojne môže ísť dolu aj šesť, dokonca aj osem kíl. A už sa nevrátia!
  • Pretože aj keď si vyberiem krabičkovú diétu s cieľom schudnúť, nehladujem. Mám pocit, že jem vlastne od rána do večera, krabičky totiž otváram až päťkrát denne!
  • Pravidelným jedením správnych potravín, ktoré mi zostavili na mieru odborníci, sa zrýchli môj priškrtený a zlenivený metabolizmus. A tak výsledky uvidím skutočne rýchlo!
  • Pretože mi každý deň pred dverami domu pristanú skvelé, chutné jedlá pripravené podľa receptúr špičkových kuchárov.
  • Pretože už si nemusím lámať hlavu nad tým, koľko kalórií som zjedla, koľko ešte mám zjesť a či som to na obed neprešvihla s väčšou porciou.
  • Pretože mám záruku, že vkladám do úst kvalitné jedlá, uvarené z lokálnych a čerstvých surovín.
  • Pretože nemusím pre seba variť a ani nakupovať potraviny! Nemusím sa oblúkom vyhýbať regálom plným sladkostí, ani regálom plným chipsov a ani regálom plným maslového bieleho pečiva.
  • Pretože s krabičkami môžem ísť počas dňa kamkoľvek a neprepadne ma hlaďák. Môžem ísť s nimi aj do fitka a pochváliť sa, že už ma netrápi, čo budem jesť na večeru po cvičení, aby som nepribrala naspäť to, čo počas hopsania a funenia krvopotne spálim.
  • Pretože, keď večer zazvoní pred mojimi dverami kuriér z krabičkovej diéty, s radosťou si jedlo poprezerám a konečne sa teším na to, čo budem na druhý deň jesť a pritom chudnúúúúúť!
  • Pretože, keď sa po mesiaci a pol krabičkovej diéty odvážim opäť si obliecť plavky určené na letnú dovolenku, budem žiariť spokojnosťou a sebavedomím!

BMI KALKULAČKA

Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!

Vypočítať veľkosť porcie

ROVNO K OBJEDNÁVKE

Už ste si vybrali svojho favorita?
Nestrácajte čas a KLIKNITE!

Rýchla objednávka
facebook-icon