Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

MÁRIO
ŽUŽIČ

Šéfkuchár Aucafe a člen Gourmet Klubu

Jeho ambície a pokora bola videná aj na Incheba Gastro cup 2014, kde získal Bronz.

Popri práci pôsobí aj ako externý lektor pre CHEFPARADE v Bratislave. Stále sa učí a napreduje.

Klasik

Raňajky:
Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrnným chlebom

Desiata:
Šalát z čerstvého ovocia doplnený mätou

Obed:
Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré

Olovrant:
Slaný tvarohový koláčik

Večera:
Šalát z pohánky s jarným pórikom, hroznom a mrkvou

Klasik

Raňajky:
Omeleta z váječných bielok s hráškom, čierny chlieb

Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom

Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou

Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím

Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

Klasik

Raňajky:
Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím

Desiata:
Biely jogurt s lesnými plodmi

Obed:
Pomaly dusený krk na červenom vine s celozrnnou tarhoňou

Olovrant:
Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche

Večera:
Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami

Klasik

Raňajky:
Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a štvorzrnným BIO chlebom

Desiata:
Nastrúhane jablko so škoricou a orechami

Obed:
Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré

Olovrant:
Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou

Večera:
Zapekaný baklažán s paradajkami a tofu

Klasik

Raňajky:
Omeleta z vaječných bielkov s hráškom, čierny chlieb

Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom

Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou

Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím

Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

BMI KALKULAČKA

Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!

Vypočítať veľkosť porcie

ROVNO K OBJEDNÁVKE

Už ste si vybrali svojho favorita?
Nestrácajte čas a KLIKNITE!

Rýchla objednávka