Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

DANIEL HRIVŇÁK

Executive Chef EASYDIET

Daniel začínal ako šéfkuchár v širšom centre Bratislavy. Jeho ambicióznosť postrehol aj niekdajší executive chef Red Monkey Group Marek Ort a bol poverený chodom talianskej reštaurácie PAPARAZZI. Po jeho boku absolvoval významné eventy, akými je napríklad aj Ples v Opere.

Po pol roku fungovania na tomto poste využil možnosť sebarealizácie v hoteli Holiday Inn v Trnave. Vďaka jeho tvrdej práci a dobre zostavenému týmu sa postupne podarilo navrátiť hotelu klientelu. Tento úspech ho posunul o krok vpred a jeho služby executive chefa začala využívať sieť prominentných reštaurácií -Roman´s restaurants v Bratislave.

Daniel je členom Gourmet Klubu a od roku 2005 držiteľom osvedčenia Diner Amical – Confrerie de la chaine des Rotisseurs. Každoročne sa zúčastňuje na live show SLOVAK FOOD FESTIVAL. Je víťazom súťaže Incheba Gastro cup 2011, držiteľom zlatej medajle Incheba Gastro Cup 2012, rovnako držiteľom bronzu Tatranský kuchár 2012. Taktiež je absolventom kurzou Barry Callebaut 2011 v Poľsku, Barry Callebaut 2012 v Belgicku a Molecular Base v Prahe 2013.

V súčastnosti okrem práce pre EASYDIET pracuje v reštaurácii Fabrica pub na Štefánikovej ulici v Bratislave. Môžeme len vrelo odporučiť.

Klasik

Raňajky:
Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrnným chlebom

Desiata:
Šalát z čerstvého ovocia doplnený mätou

Obed:
Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré

Olovrant:
Slaný tvarohový koláčik

Večera:
Šalát z pohánky s jarným pórikom, hroznom a mrkvou

Klasik

Raňajky:
Nátierka z pošírovaných vajec s cherry paradajkami a ražným chlebom

Desiata:
Marinovaný banán v citrónovej štave, orechy a včelí med

Obed:
Žltou mrkvou špikované bravčové plece podávané na pošírovanom hrášku s jazmínovou ryžou

Olovrant:
Uvarené vajíčko so šunkou a majonézou light + knackebroat

Večera:
Ragú z čiernej šošovice so šmakounom

Klasik

Raňajky:
Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím

Desiata:
Biely jogurt s lesnými plodmi

Obed:
Pomaly dusený krk na červenom víne s celozrnnou tarhoňou

Olovrant:
Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche

Večera:
Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami

Klasik

Raňajky:
Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a štvorzrnným BIO chlebom

Desiata:
Nastrúhane jablko so škoricou a orechami

Obed:
Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré

Olovrant:
Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou

Večera:
Zapekaný baklažán s paradajkami a tofu

Klasik

Raňajky:
Omeleta z vaječných bielkov s hráškom, čierny chlieb

Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom

Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou

Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím

Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

BMI KALKULAČKA

Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!

Vypočítať veľkosť porcie

ROVNO K OBJEDNÁVKE

Už ste si vybrali svojho favorita?
Nestrácajte čas a KLIKNITE!

Rýchla objednávka