Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Veľká noc 2023

NOVINKY / 16. 3. 2023

Milí naši klienti, blížia sa veľkonočné sviatky a my máme pre Vás jednu dôležitú informáciu a zopár super tipov. Ako je to u nás už zvykom, v NEDEĽU a v PONDELOK zatvoríme našu kuchyňu a nebudeme robiť rozvoz, oddýchneme si trošku s našimi rodinami aj my v EASYDIET.

Veľká noc 2023

Ale! Ak si to bez nás neviete predstaviť (čomu úplne rozumieme :-)), máme pre Vás pár tipov, čo si bez nás tieto dni počať:

  • užite si tieto dni v kruhu najbližších a doprajte si spolu jedlo, ktoré možno nie je kaloricky dokonalé, ale neobviňujte sa. Namiesto toho si dajte po jedle spolu výdatnú prechádzku.
  • namiesto toho aby ste ubrali, pridajte. Pridajte porciu zeleniny, ovocia, pár pohárov čistej vody, hodinku spánku navyše, a hneď budete mat lepší pocit zo seba.
  • neprejedajte sa! Sviatky sú ideálne na to, aby sme si trochu oddýchli a vybočili zo zabehaného...ale to neznamená, že musíme bezhlavo zjesť všetko, čo vidíme, však?
  • doprajte si aj koláčik, ale aj prechádzku, šport a dobrý spánok.
  • skúste jesť pri stole, bez mobilu. Užite si každé sústo, analyzujte chute v ústach, prežúvajte pomaly. Uvidíte, plní budete skôr ako si myslíte.

KRÁSNE SVIATKY

facebook-icon