Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

Novoročné predsavzatie po starom?

NOVINKY / 2. 1. 2023

Tiež ste to už na nový rok skúšali? Všade počúvame, aké to bolo tentoraz hrozné a koho švagor, suseda a kolega, tento rok a ešte včera nevaril, nachystal a priniesol. Na nete koluje obrázok, kde Old Shatterhand oslovuje k smrti prejedeného Winntou a opisuje koľko šalátu a rezňov ešte treba dojesť. Potom sa druhého opatrne postavíme na váhu a každoročné novoročné predsavzatie je na svete...

Novoročné predsavzatie po starom?

No dobre, takže ste sa rozhodli, že tento rok je rokom, keď konečne dosiahnete svoje novoročné ciele ohľadom chudnutia a zdravšieho životného štýlu s pomocou krabičkovej diéty. Gratulujem k tomuto rozhodnutiu! A teraz poďme na to!

REÁLNE CIELE

Prvou vecou, ktorú by ste mali urobiť, je stanoviť si reálne ciele. Nemôžete očakávať, že zhodíte 20 kíl za mesiac. To je nereálne a skôr ako vás to privedie k frustrácii, skôr vás to vystaví riziku vyhorenia. Namiesto toho sa snažte stanoviť si ciele, ktoré sú dosiahnuteľné a konkrétne. Napríklad, môžete si stanoviť cieľ zhodiť 5 kíl, alebo zvýšiť počet krokov, ktoré prejdete za deň o 1000.

TRPEZLIVOSŤ

Ďalšou dôležitou vecou je mať trpezlivosť. Zmena návykov neprichádza cez noc a vyžaduje si čas a úsilie. Nenechajte sa odradiť, ak sa vám nedarí dosahovať svoje ciele tak rýchlo, ako by ste chceli. Každý máme rôzne tempo a niektorí potrebujú viac času na zmenu návykov, ako iní. Dôležité je, aby ste sa nevzdávali a pokračovali v práci na sebe s našou pomocou s pomocou EASYDIET.

FUN

Nezabudnite sa tiež baviť! Chudnutie a zdravší životný štýl nemusia byť vždy vážne a stresujúce. Môžete si vybrať aktivity, ktoré vás bavia a pomáhajú vám pri dosahovaní cieľov. Napríklad, môžete začať chodiť na prechádzky s priateľmi, navštevovať fitness centrum, lekcie jógy  alebo hrať nové športy. Ak sa budete baviť pri dosahovaní svojich cieľov, pravdepodobne sa vám bude ľahšie ich dosahovať.

STRAVA

Strava je však základ ! Je dôležité sa stravovať vyvážene a zdravo, ale vedzte, že si s nami môžete dopriať aj nejaké to " trošku nezdravé" jedlo, no iba občas. Diéty, v ktorých sa musíte úplne vzdať svojich obľúbených jedál, nie sú udržateľné a skôr ako vás privedú k úspechu stratíte motivácia a radosť pre život. No s pomocou krabičkovej diéty, si prídete na svoje, ste primerane sýty a zostáva vám podstatne viac času pre seba a pre svoje okolie. Snažte venovať sa tomu novému ktoré ste si dnes predsavzali a starosť o jedlo nechajte na nás. My vám všetko doručíme až domov.

HLAVA

Nakoniec, nezabudnite sa o seba starať aj v mentálnej rovine. Snažte sa byť k sebe láskaví a nekritizujte sa za každú maličkosť. Je dôležité mať pozitívne sebavedomie a vedieť, že ste úžasní takí, akí ste, aj keď chudnete pomocou tejto jednoduchej cesty redukcie váhy. Nemusíte byť dokonalí, aby ste sa cítili sebavedome. Vždy sa môžete zlepšovať, ale nezabúdajte na to, že ste už teraz skvelí.

TERAZ

Takže tu máte niekoľko tipov na to, ako dosiahnuť úspech vo vašich novoročných predsavzatiach ohľadom chudnutia a zdravšieho životného štýlu s pomocou nášho stravovacieho programu. Verím, že ak budete pracovať s týmito princípmi, dosiahnete svoje ciele a budete sa cítiť skvele! A nezabudnite, že návšteva našich stránok či aplikácie EASY DIET je skvelý spôsob, ako začať na ceste za zdravším životným štýlom.

Takže neváhajte a začnite už dnes!

facebook-icon