Váš osobný kuchár už viac ako 14 rokov

Košík je prázdny

EASYDIET už aj na severnom a strednom Slovensku!

NOVINKY / 12. 8. 2022

V EASYDIET sa snažíme zdravú stravu, jej princípy a výhody, prinášať čo najširšiemu spektru ľudí. Naše krabičky preto pripravujeme pre klientov nielen na Slovensku, ale taktiež aj v Česku, Rakúsku či Maďarsku. Teraz však nastal čas, aby sme naše pôsobenie opätovne rozšírili aj v rámci Slovenska.

EASYDIET už aj na severnom a strednom Slovensku!

Už od tohto septembra si tak budeš môcť vychutnávať gurmánske chute a efekty zdravého chudnutia aj v Žiline, Banskej Bystrici, Zvolene, Martine, Liptovskom Mikuláši, Ružomberku a samozrejme aj v blízkom okolí týchto miest. 

Kto sa postará o tvoje krabičky na severnom a strednom Slovensku?

Bratia Považskí, Karol a Anton, pokračujú v rodinnej tradícii a pozdvihujú latku gastronómie v celom regióne

Bratia Považskí - Karol a Anton pokračujú v rodinnej tradícii a pozdvihujú latku gastronómie v celom regióne

O prípravu krabičiek, presne podľa receptov a štandardov EASYDIET, sa bude starať rodina Považská. V oblasti gastronómie sa Považskí realizujú už viac ako 50 rokov a okrem iného vedú aj úspešný podnik Stodola Pohanské.

A prečo sa teraz rozhodli vydať cestou krabičkovej diéty?

“Náš nový gastronomický cieľ je dlhodobý pôžitok z jedla, z ktorého sa okrem očí a mlstného jazyka, nasýti hlavne náš organizmus večne hladný po plnohodnotnej výžive. Túto víziu chceme dosiahnuť v rámci spolupráce so spoločnosťou EASYDIET. Vďaka nej dokážeme prostredníctvom krabičkovej diety priniesť aj do nášho regiónu možnosť pravidelnej zdravej stravy. 

stodola pohanske

stodola pohanske

Stodola Pohanské - tu sa budú pripravovať možno aj tvoje krabičky ????

Výzvu pripravovať pre vás krabičkovú dietu sme prijali, pretože sme presvedčení, že aj zdravé výživné jedlo dokáže byť kulinárskym zážitkom, ktoré môžete mať každý deň doma na tanieri. A nielenže si ho užijete rovnako ako jedlo u nás v reštaurácii, ale prinesie do vášho života pravidelnosť, plnohodnotnú výživu a rovnováhu pre vaše telo.

Už v septembri od nás putujú prvé krabičky na adresy v celom Žilinskom, Banskobystrickom kraji a okrese Poprad. Prineste rovnováhu organizmu po bohémskom lete aj vy pre zmenu doprajte dovolenku aj svojmu telu.” 

facebook-icon